Битки и победи с букмейкъри

букмейкъри

Много хора търсят отговор на въпроса – кой може да победи букмейкъра? Не е тайна, че много спортисти успешно играят в букмейкърите.

И вие може да сте от тях, ако стартирате по правилата и с доказани в бранша сайтове за залози – XBet.bg.

Според статистиката голям брой играчи имат постоянна нетна печалба, а някои късметлии вече са спечелили първия си милион от залаганията. Това се случва главно поради факта, че те ясно знаят как да победят букмейкъра. По принцип, успехът на играчите е свързан с отлично познаване правилата на играта, с умерено вълнение, късмет и голямо желание да се спечели голяма сума.

Непрофесионалистите и начинаещите, които са усвоили основните правила и концепции, искат да разберат как да победят букмейкърския офис, винаги имат висок процент печеливши залози.

Възможна е стабилна печалба при спортните залагания. За да направите това, трябва да вземете линията, да направите малък анализ и да залог. Усърдното изучаване на линията и статистиката може да се минимизира. В крайна сметка, всичко това ще доведе до факта, че спечелената сума ще превишава постоянно броя на загубените и винаги ще бъдете в черно.

Изхождайки от това, може да се каже със сигурност, не само опитни играчи, но и начинаещи, които правят пари от залози.

Какво е нужно, за да спечелите при залог?

За да победите букмейкъра, трябва да следвате няколко основни правила:

Научете статистически данни. На адрес: https://xbet.bg, може да получите много ценна и полезна информация.

Като вземете линията, трябва да изучите турнирните маси, текущите форми на отбори, отделните играчи. Не забравяйте, че всяка информация може да повлияе на крайния резултат от борбата. Не знанието води до загуби. Така, например, ако не знаете, че един от основните играчи на отбора няма да участва в следващата битка поради травма или дисквалификация, това може да доведе до факта, че събраните пари ще бъдат загубени.

Някои, разбира се, просто искат да заложат на очевиден фаворит.

Не забравяйте, че за да спечелите срещу букмейкърите, трябва да залагате на фаворити. Само ако тези отбори са обективно в много по-добра форма от противника, и за това просто трябва да знаете текущото състояние на нещата и екипната статистика.

Използвайте компетентна стратегия

Трябва сериозно да обмислите стратегията на лихвените проценти, която ще следите отблизо, както и финансовите си възможности, т.е. да се заемете с въпроса за правилното разпределение на средствата (начален капитал). Трябва ясно да разберете как ще играете, как ще бъдат разпределени спечелените от вас пари (ще бъдат изтеглени или инвестирани в следващата игра и т.н.).

В интернет лесно може да намерите описание на всички основни стратегии за спортни залагания (критерий на Кели, процент на банката, фиксирана печалба, „улов“ и т.н.), всеки от които описва подробно как да победи букмейкъра и последователно да печели от игри.

На тази тема са написани голям брой статии и книги, така че може да изберете точно системата, която ще ви донесе печалба.

Следете курсовете

Трябва да следите залозите, да поставяте някои обещаващи цели, да ги спазвате ясно и най-важното, в случай на големи печалби, никога не губете разума си. В случай на неуспех, не бива да се отчайвате и да продължите да следвате системата си до края и успехът със сигурност ще ви се усмихне.

Говорейки за това как да победим букмейкъра, трябва да отбележим, че успехът в спортните залагания се постига главно от хора, които обичат спорта, страстта, риска. Всичко това, заедно с правилно избраната стратегия и определени знания, ще улеснят спечелването на огромни суми от букмейкърите.

Не забравяйте да гледате онлайн срещите, които са били зададени. Може да играете в XBET.

Професионален, положителен играч никога не е 100% сигурен в залога си, защото знае, че спортът е непредсказуем и всичко може да се случи по време на мач. Ето защо професионалните каппери почти винаги наблюдават онлайн излъчването на мачовете, на които се играе.

Много е важно да наблюдавате хода на мача онлайн и в случай, че залогът, направен предварително, не премине – имайте време да го презастраховате, като направите корективен залог в живо.

Какво ви е необходимо, за да можете да правите печеливши залози в живо:

Умеения да четете играта.

Да сте добре за в избрания спорт.

Да познавате способностите и характера на отборите / играчите / треньорите / съдиите.

Да може бързо да чете и да взема информирани решения.

Да видите грешки в линията на залаганията.

Допълнителните залози на живо могат сериозно да намалят риска от загуба на големи суми.

Не се страхувайте от загуби

Основната грешка при залаганията е страхът от загуба. Не се страхувайте да загубите – трябва да се страхувате да не спечелите. Ежедневно анализирайте своите печалби и загуби. Ежедневният анализ е ключът към решаване на трудни задачи: Как да победим офиса на букмейкъра.

Не забравяйте, че всеки губи, дори опитни и позитивни играчи. Има серия от печеливши залози, точно както има поредица от загуби – най-важното е да се научим от грешките си, да не губим сърцето си и да вървим към целта.

Правете спортни залагания, които разбирате

В офисите на букмейкъри какъвто е XBet.bg, работят и хората, които анализират мачовете и определят коефициенти за едно или друго събитие. Така че, ако в един спорт сте по-компетентен от служител на БК, вашите залози ще спечелят.

Разбира се, букмейкърите наемат най-добрите анализатори, на които се помага от изкуствения интелект на компютрите. Това разбира се навежда на мисълта, че няма да е лесно да победим тези момчета, но кой е казал, че ще бъде лесно?

Направете смислени залози на тези събития, които разбирате и определено ще успеете да победите букмейкъра.

Анализирайте коефициентите в различните букмейкъри

Както вероятно вече сте забелязали – коефициентите за едно и също събитие, в различни букмейкърски пунктове са различни. В допълнение, скоростта на промяна на коефициентите за различните букмейкъри е различна. Ако внимателно наблюдавате промените в коефициентите, може да идентифицирате динамиката, която може да покаже вероятността от изхода на мача, което ще ви позволи да коригирате своя залог.

Между другото, най-добре е да заложите в този, в който коефициентът за събитието е по-голям. Дори разликата в коефициентите от 1-2 десети от единица на голямо разстояние може да ви помогне да спечелите прилични пари.

За букмейкърите е трудно да наемат добри експерти по екзотични спортове и по тази причина, излагат завишения, а не адекватни коефициенти. Важно е да се използват недостатъците на линията за залагания върху не-популярните спортове, тъй като обикновено е по-лесно да се победи букмейкърът на такива спортни събития, отколкото в така познатия футбол.

Основният недостатък на залозите за не-популярни спортове и по-ниски лиги е силно намален.

Направете нетипични залози

Повечето начинаещи правят изключително прости залози на печалба, равенство или различни суми, като не обръщат внимание на такива екзотични залози като: изстрели на удари по целта, жълти или червени карти, наказание или ъгъл.

Опитните частни лица знаят, че екзотичните цени, понякога по-печеливши, често идват и носят повече пари, отколкото обикновените залози. Такива видове залози са много по-малко зависими от системните, а коефициентите не са толкова мобилни. Научете статистиката и играта на отборите, и се опитайте с нетипични темпове. Те имат много повече шансове да победят букмейкъра, отколкото класическите.

Важно: Не всички мачове са подходящи за нетипични залози.

Вилиците са най-добре да търсят в живо, има повечето от тях, защото букмейкърите 1xbet, често нямат време да променят линията. Вилиците са най-добре търсени чрез програми, но също така и ръчно.

Такива могат да се изчислят, преди началото на мача, но няма ясна дефиниция на валутните курсове. Един от важните показатели за валутните курсове е рязката промяна в коефициента за дадено събитие.