Дървени интериорни врати

Дървените интериорни врати са почти синоним на елитни врати. Те са преди всичко красиви и представителни.
Естествено, при покупка на врата за жилището клиента се ръководи преди всичко от други показатели – устойчивост, възможност за продължително ползване, изгодна цена.

За офиса на първо място е външната красота на вратата. Зад една неугледна и евтина врата никой не би пожелал да погледне офиса. Когато погледа се спре на една елегантна дъбова врата, няма как да не си пожелаеш да посетиш този елегантен офис – така с радост пристига новият клиент.

Прекрасният външен вид далече не е всичко, което може да се получи от дървените интериорни врати. Направени от масивно дърво те имат отлична звукоизолация. Въпреки, че са много по-тежки от вратите с пълнеж тип пчелна пита, тяхната издръжливост и надеждност е на висота.

Тежката врата изглежда солидна и издържа не само слабо механично въздействие. Да се повреди или избие врата от цял масив е много трудно, не може да се каже същото за леките и евтини варианти на дървени интериорни врати. Това може да е и определящ фактор за избор на врата както за офиса, така и за дома.

Като погледнем в миналото ще се убедим, че най-богатите дворци винаги са имали красиви дървени входни врати. Това показва, че векове наред дървото е прекрасен материал за интериорни врати.

Винаги входната врата в дома е била показател за социалното положение на собственика, за неговия естетичен вкус и нивото на доходите му.

Днес дървените интериорни врати са класика, изключителни. Когато закупите за жилището си дървена врата от бук, дъб, или друг вид дърво, вие си осигурявате спокойствие за много години.

Сега, в допълнение към материалите за производство, се предлагат различни варианти на обработена дървесина, с различна украса.

Ако желаете може да се обработи вратата със специален лак, който съхранява естествения вид на вратата и леко коригира естествения тон на дървото.

Колко време ще ви служи дървената врата зависи и от нейната обработка, от лаковото покритие.

Висококачествените дървени врати могат вярно да ви служат повече от 30 години. Ако вратата се повреди, то тя може без особени проблеми да се възстанови.

Цените на дървените врати значително се различават от тези, изработени от други материали. Но, като имате предвид техните предимства – красота, издръжливост, трайност, универсалност, функционалност, то никакви други врати не могат да съперничат с тях.