Рокли – стилове и мода само за жени

Модните тенденции, обръщат внимание чрез модни каталози и гледат в модните блогове в търсене на рокля, която ще даде мистичен образ и елегантност. През този сезон тенденцията е лаконична, с ясни линии и строга форма. Разбира се и за романтичните хора има подходящ вариант.

Ето и няколко стила рокли, от който да се ръководите:

Рокли есен-зима 2017 – 2018: модни тенденции ;

Трикотажни рокли Те не свързват въобще движенията и с тяхна помощ можете да създавате модерни лъкове. Мекият материал е приятно за тялото и в същото време акцентира върху красивите криви на женското тяло.

Бизнес рокля есен-зима 2017  – не е задължително тя да е стил костюм, но е добре да има офис елементи. Малък ревер, яка или копчета може да са достатъчен мотив, за да я облечете в службата. Наред с това съобразете цвета и дължината.

Ежедневна рокля есен-зима 2017 ; http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/rokli/черна-парти-рокля-с-възел-rumena.

Модна плетена рокля от колекцията на дизеловото черно злато е повече от удобен модел за ежедневен вариант, семейни и приятелски разходки. Те перфектно съвпадат с шапки, бейзболни модели. Наличието на различни ципове, нитове и дантели прави тези рокли функционални и практични.

Есенни зимни рокли 2017 – 2018: Моделът – http://rossna.com/en/women-products/clothing-women-dresses-and-skirts/women-s-dresses/ken-1004-detail. Към тях могат да се отнесат и трикотажните рокли. Те активно завладяват модната индустрия вече няколко години. Дизайнерите работят усилено върху фигурите, превръщайки уютно и топлото нещо в красива, секси версия. Модните топли рокли от колекциите есен зима 2017-2018 са представени и в много интересни цветове.