Защо пациентите предпочитат базални зъбни импланти?

Чували сме какви ли не слухове за базалните зъбни импланти. Някои твърдят, че те са популярни само в България, което граничи с пълния абсурд. Другата грешна информация е свързана с трудната възприемчивост на този вид импланти. Всички тези партенки, идват от стоматолози, които гледат да пробутат конвенционалните импланти на пациентите си.

В България базалните зъбни импланти са известни от момента, в който отвори врати първият център по базална имплантология http://swissimplants.eu, който работи до ден-днешен и обслужва хиляди клиенти в София. Разбира се, подобни кабинети могат да се намерят и в други точки от страната, като главната идея е да се даде гласност на този нов вид зъболечение.

Оздравителната процедура с базални импланти се състои в 3 до 5 посещения при специалист. В този период ще бъдат извадени болните ви зъби и непосредствено, ще бъдат интегрирани имплантите в най-здравата кост на зъбите ви. Самият начин на поставяне предразполага към повече здравина и надеждност в перспектива, а това е от съществена важност за всички вас.

Какви качества притежават базалните импланти?

За да не ви губим времето в реклама на базалните зъбни импланти, ще споменем техните положителни качества в няколко реда. Идеята е да възприемете информацията, която даваме, с цел да постигнете успешно възстановяване на частична или пълна липса на зъби. А сега идва ред на предимствата, които предлага съвременната базална имплантология:

  • Край на сложните сложните и скъпи терапии по костозаместване;
  • Край на дълготрайните лечебни процедури с конвенционални импланти;
  • Край на мъките с попаднала храна под подвижните протези;
  • Край на дискомфорта породен от пълна и частична липса на зъби;
  • Край на болезнените процедури по поставяне на импланти;

И, ако това не ви е убедило в качествата на базалните импланти, то няма какво да добавим. Информацията, която ви поднасяме е достоверна и може да бъде проверена, когато посетите специалист. В крайна сметка ще усетите ефекта върху себе си, а това е най-важното за вас.

В обобщение

Базалната имплантология бележи големи успехи у нас и други точки на Европа и света. Станете част от доволните пациенти, без да се притеснявате, че страдате от пародонтоза или сте пушач. Решение на проблема с липсващите зъби съществува, и то е свързано с интегрирането на нови базални импланти, с чиято помощ ще възвърнете позадремалото ви самочувствие.