5 светски неща, за които не знаеш, че…

Падаш си по известни холивудски актьори, модни икони или музикални идоли, обичаш да се интересуваш от живота им и тайничко си мечтаеш да бъдеш като тях. За теб избрахме 5 светски хроники и лични истории от живота светските личности. Ето, за кои става дума в настоящата рубрика:

  1. Адам Броуди – щастливецът ще става татко. Това казват и негови близки приятели, а съпругата на актьора се казва Лейтън Мийстър и е в началните месеци от бременността си. Както брака си, така и бременността двамата млади пазят все още в тайна.
  2. Принц Джордж – отново от неуморните папараци става известно, че кралският наследник принц Джордж ще стане голям спортист. Майка му Кетрин казва, че обича плуването и посещава уроци по плуване, на които ходи няколко пъти седмично. Самата херцогиня се похвалила пред приятелки, че един ден синът й ще стане голям олимпийски победител. Е, коя майка не желае това за сина си.
  3. Парис Хилтън – за нея новата преса изписва, че е започнала наново да върти любовни драми. Богатата наследница е забелязана с непознат мъж, въпреки, че официално е гадже с Ривър Випери. Според други двойката се е разделила без много шум, а сега Парис е в разгара на новата авантюра. С младока, с който изкара 2 години, Хилтън се е разделила окончателно, казват запознати.
  4. Бионсе – за нея пресата изписа, че е подсилила съмненията около клюките със съпруга й Джей Зи, а именно, че са пред развод. Това става с търсенето на Бионсе на ново жилище, като пред текста бил, че иска да се отдели от съпруга си. Според слухове и близки познати на Бионсе и Джей Зи, 17 годишната им връзка приключва окончателно. Това се очаква да стане в края на септември, когато приключи и турнето на красивата изпълнителка.
  5. Силвестър Сталоун – отново в ролята на Рамбо. Според запознатите Слай ще постави боксовата ръкавица за пети пореден път в световната и това продукция. За да е отново Силвестър в култовата роля на Рамбо, от сега тренира усилено. Във филма той ще е отмъстител, интелектуалец, убиец, добряк с пламенно сърце, понякога малко глупав, понякога изтънчен. В ролята на героя си, Сталоун ще се изправи пред коварен мексикански наркобос.

Ако искаш да научиш още новини Life Style, за живота на звездите и още много, заповядай на страницата на ИНТЕРПОЛЕЗНО.COM.