Важната стъпка да използвам компютърна поддръжка

Аз съм на 31 години и съм собственик на агенция за недвижими имоти. В моя бранш постоянно се работи с компютри, което ме задължава да се отнасям внимателно към техниката, с която разполагам. След като комуникацията с мои партньори и клиенти се влоши, се наложи да потърся компютърна поддръжка, с чиято помощ да се чувствам по-сигурно.

До този момент не бях много запознат с начина на работа, цените и предложенията на ит фирмите, но прочетох тази статия http://bg-content.info/какво-е-важно-при-избор-на-компютърна-п/, която ми даде отговор на всичките ми въпроси. Оставаше просто да си избера подходящата компания и да заплатя за пакет поддръжка на мрежи, софтуер и хардуер.

Една седмица по-късно вече имах цял екип на разположение, който следеше за работата на компютрите в моите два офиса. На мен ми оставаше просто да върша ежедневните си задачи, без да се безпокоя от евентуални гафове със системите, на които бях свикнал в последно време. Вече започнах да контактувам с хората нормално и директно чрез интернет.

Преди да направя стъпката по наем на ит специалисти, се занимавах със сервизи и техници, а това ми отнемаше много от свободното време. Не можех да вдигна глава от разправии с компютри, лаптопи и мрежи. Ето защо се абонирах за ит съпорт на най-високо равнище. Това ми струваше значително по-малко пари, а изгодите, които получих бяха наистина големи.

Потърсих блог, в който да напиша всичко това, защото имам колеги, които все още не вярват в компютърната поддръжка и не я използват. Това е греша, която рано или късно ще рефлектира върху работата им. Не бива да се отнасяте немарливо към компютрите, тъй като те са важни.

В обобщение

Да, наистина стъпката към използването на компютърна поддръжка, е важна и значима. Аз я извървях и съм горд със себе си. Използвам тази трибуна, за да поздравя техниците на Evrista, понеже те спомогнаха за продуктивността на бизнеса ми. Използвайте ги и вие, за да оставите в миналото постоянните проблеми с информационните технологии в офисите си.