Кухненски стил: израз на вашата индивидуалност

Обновената кухня се промъкна незабелязано. Вече сте преминали през много опции, но няма да стигнете до желаното решение. Не забравяйте, че кухнята, като всяка стая в къщата, трябва да съхранява в определен стил.

Днес има много области и решения в дизайна на кухнята. Сред тях се отличават основните – кухня в стил класика, минимализъм, хай-тек и кънтри музика. Всички тези стилове са представени на пазара за кухня. Представете си себе си в обновена кухня и отговорете на въпроса: в какъв стил бихте искали да работите с кулинарни чудеса? В края на краищата, интериорът пряко влияе на настроението на домакинята, а оттам и на вкуса на ястията.

За цени за почистване на тавани от чистота.com.

Класическа кухня

Класическият стил е спокоен, познат, приятен, способен да се вмести във всеки интериор. Основният материал е дърво от благородни породи. Широко се използват прозорци с витражи – те оживяват и придават мистерия. Зад тях може да „скриете“ елегантни ястия, които кокетно да „надничат“ заради моделите и да привлекат възхитени погледи към себе си.

Минимализъм в кухнята

Минимализмът днес е много популярен в подобряването на дома. Материалите тук са силни и леки, цветовете са ненатрапчиви: бяло, сиво, черно и червено. Въпреки това, не пречи на поставянето на ярки акценти: жълти плочи, лилав чайник, ярка картина на стената. В кухненските мебели се използват само прави линии, липсват изображения и текстура. Този стил е прост, модерен и функционален.

Високотехнологична кухня – хай тек

Това са високи технологии, идеални пропорции и максимална функционалност на кухненските мебели. Кухнята, в която не правите нито едно ненужно движение: всички чекмеджета и рафтове ще бъдат точно там, където е необходимо. Hign-tech се превежда като „висока технология“, така че да сте подготвени за чудеса. Рационалното използване на пространството, простотата и елегантността на елементите на дизайна, най-новите технологии – всичко това съчетава стила на високите технологии.

Кухня в провинциален стил

Този стил е изборът на онези, които са настроени към стари, естествени и уникални модели. Това е стилът на свободното заселване, свобода и пространство, необходими тук, защото мебелите са масивни. Кухните в провинциален стил обикновено са в топли тонове, изработени от естествени материали. За украса е по-добре да изберете естествени тъкани и антични предмети: часовници, ковани решетки. Такива кухни биха били подходящи в селски къщи и вили.

За да реставрирате своята кухня, в някои от изброените стилове, започнете с почистване и извозване на отпадъци в София от този адрес: https://www.чистота.com.