Фън Шуй в кухнята

Фън шуй. Почти всички са чували за това учение и като цяло за влиянието на китайската философия върху късмета, просперитета и дори човешкия живот. В интернет и медиите може да прочетете много разнообразни съвети как да привлечете любовта или парите в къщата.

В нашия материал – за значението на философията на Фън Шуй ще откриете полезна информация за подреждане на кухнята в Гродно, Витебск, Минск и други градове по света.

Фактът, че кухнята е една от най-важните стаи в къщата, е неоспорим. В крайна сметка именно в кухнята се приготвя храна, което означава, че в тази стая започват здравето и дълголетието на човек. Ако говорим за философията на Фън Шуй, тогава тя декларира удобство и комфорт, на първо място за домакинята, която се занимава с приготвяне на ястия за цялото семейство.

Факт е, че в Китай се смята, че правилно приготвената храна ще донесе късмет и просперитет на хората, които се хранят с нея. На следния адрес: https://хамал.bg/цени, може да узнаете повече за цени на услуги по извозване на старите неща.

Според Фън Шуй при подреждането на кухня е необходимо да се вземе предвид, че печката и мивката не трябва да бъдат разположени непосредствено едно до друго. Освен това не поставяйте печката пред хладилника, до прозорец или вход. Важно е да се грижите за тях с особено внимателно.

Разбира се, поддържането чистота и реда за добрата домакиня няма да бъде откритие. Въпреки това, не всеки знае, че абсолютно не се препоръчва да съхранявате стари тигани във фурната. Освен това е препоръчително периодично да проверявате в хладилника и да избегнете появата на изтекъл срок или развален продукт. Според Фън Шуй, така става ясно как да давате да се разбере на съдбата ви, че се радвате да срещнете щастието си.

Ако говорим за избора на маса за хранене, по-добре е тя да бъде овална или кръгла, без остри ъгли. Ако изберете ярък полилей задължително трябва да виси над нея. Ако вашата маса се прилепва към стена, тогава поставете върху нея снимка, която ще символизира изобилие и плодородие. Например натюрморт. На самата маса може да поставите ваза със сладкиши или плодове.

Всичко това ще е възможно с любезното съдействие на хамал.bg.