Как да улесним кулинарстването преди празниците

Търсите изпитаните и лесни домакински хитрини? Ние ще ви дадем някои полезни от тях. С помощта на чистачи.com може бързо и лесно всяка домакиня да разчисти от излишните натрупвания, задръствани помещения и то без да хаби време  нерви.

За да разрешите малките домакински проблеми лесно, трябва да знаете различни трикове. С помощта на неща, познати в нашата кухня е възможно да се справим с почти всяка ситуация.

Изпитаните и лесни домакински хитрини на нашите майки и баби

По време на готвене всички търсим най-вкусните рецепти, но понякога, дори те са свързани с часове прекарани в почистване на кухнята. Ето как да спестите малко лично време:

Белене на ябълки – за да е по-лесен процесът, пуснете ги за 1 минута в кипяща вода и след това ще може да ги обелите много по-лесно.

За да не загори млякото, преди да го сипете, изплакнете съда със студена вода.

Лукът – няма да ви люти толкова, ако 1 час, преди да го нарежете, поставите в салатата си, лимонов сок.

Ябълковата торта – подправете резенчетата ябълки с малко настърган джинджифил и тортата ще стане по-вкусна.

Салатата – отново ще бъде хрупкава, ако сложите в купата малко подсладена вода:

Прегорялата мазнина, за да избегнете неприятния вкус на яденето си заради загоряла мазнина в него, прибавете нарязан картоф към останалите продукти и бъркайте около 5-10 минути.

Тестото – то ще бухне по-добре, ако преди печене го натопите за известно време във вода.

Сладкишът – ако смятате да употребите и плодове за приготвянето му, преди да ги сложите, поръсете с орехи, натрошени предварително.

За повече ценни съвети, предлагаме силно евтини цени.