4 хранителни добавки с фундаментално значение при мъжете и жените

Полезни добавки за хранене

Напоследък ставаме свидетели на това как огромен процент от мъжете и жените у нас полагат неимоверно много усилия за това да изглеждат добре, водейки здравословен начин на живот. За да постигнат наистина добри резултати те се хранят балансирано и тренират в залата поне няколко пъти в седмицата.

Ние обаче сме на мнение, че ако искате да разгърнете целия си потенциал, то задължително правило е да приемате хранителни добавки под една или друга форма. в противен случай няма как да постигнете онези резултати, към които се стремите.

В тази статия имаме за цел да ориентираме максимално добре представителите и на двата пола, като разкрием пред тях полезна информация, свързана с онези 4 хранителни добавки, които имат фундаментално значение както при мъжете, така и при жените. Надяваме се информацията да ви бъде полезна и с наша помощ съвсем скоро да успеете да постигнете онзи релеф и мускулатура, за които сте в очакване.

Преди обаче да преминем към същността на днешната статия, то ще вмъкнем нещо изключително ценно и полезно, свързано с това от къде да си закупуваме хранителните добавки, нужни за организма ни. Не правете грешката да се доверявате на случайни търговци, тъй като това би могло да ви навлече сериозни неприятности. Препоръчваме ви да пазарувате от утвърдени магазини, за които сте сигурни, че предлагат висок клас хранителни добавки.

Ако до този момент не ви се е налагало да закупувате подобен вид стока, то нашият съвет е да разгледате онлайн магазина за спортисти FitnesHrani.com, от където имате възможността да си набавите всичко необходимо за вас, така че тялото ви съвсем скоро да ви се отблагодари.

Какво трябва да знаем за хранителните добавки

Това са натурални извлеци от суровини, които вече съществуват. Те могат да бъдат от растителен или от животински произход. Успяват най-добре да възстановят мускулатурата на човек след физически натоварвания или активност. Ако сте от хората, стремящи се към това да постигнат перфектната мускулатура и секси тяло, то информацията в редовете по-долу навярно ще ви бъде изключително полезна.

  1. Суроватъчен протеин изолат

Това е най-важният суплемент за синтеза на протеинови молекули. Добре е да знаете, че усвояването от тялото на човек се случва изключително бързо. Препоръчва се да се приема след тренировка, тъй като бързо навлиза в мускулите и стимулира синтеза на нови мускулни влакна.

  1. Мицеларен казеин

Това е друг вид млечен протеин. Той се усвоява значително по-бавно, в сравнение с първият протеин, който посочихме. Поради тази причина той е подходящ за закуска или преди тренировка в залата. Успява да снабди мускулите с аминокиселини до 6-8 часа след като сте го приели.

Полезни добавки за хранене
Онлайн магазин за евтини хранителни добавки https://www.fitneshrani.com/
  1. Креатин монохидрат

В случай, че сте с намерението да качите мускулна маса, то този протеин би могъл много да ви помогне. Разбира се, необходимо е да го използвате правилно и да се консултирате с професионалист, който да ви разясни не малко въпроси, свързани с това как да го приемате.

  1. Аминокиселини с разклонена верига – BCAA`s

Те са крайно необходими за тялото, тъй като служат за растежа и възстановяването на мускулите.