5 топ продукта, с които да си тръгнете от секс магазин

Играчки за възрастни

Няма как да не сте се замисляли относно това дали да не изберете играчка за вас и любимия ви човек от някой секс магазин. Ако нямате богат опит в тази област на помощ могат да се притекат специалистите от Sexo.bg, които ще ви дадат средствата с които да експериментирате на воля.

Помнете, че всичко е въпрос не само на фантазии, но и на това до къде може да се реализират те. Не предприемайте прекалено смели стъпки, защото може да се окаже, че вместо приятна изненада сте причинили отдръпването на половинката ви.

  1. Лубрикант

Това е основата, която ще ви гарантира не само горещи игри, но и това, че те ще за гладки и хлъзгави. Не пропускайте този така важен елемент, защото по всяко едно време може да останете неприятно изненадани и това да се отрази на преживяването ви.

Да не говорим, че ако практикувате анален секс или фистинг, наличието на смазка е абсолютно задължителна. Изберете гъст и обезболяващ лубрикант, за да се насладите на секса, без болка и дискомфорт.

  1. Проникваща играчка

Тук можем да изброим наистина много артикули, които добрият секс магазин може да ви предложим. Няма как да не се сетите веднага за вибраторите и това е нещото, което може еднакво добре да разнообрази сексуалния живот с партньора ви или да възпламени също толкова добре вечерите, в които сте сами.

Дилдото е друга палава играчка, която заслужава вашето внимание. Размерите и формата зависят изцяло от вашите желания и фантазии. Имайте предвид, че ако попаднете в категория, която носи името „Големи“, то там ще намерите наистина големи играчки, които могат да се окажат предизвикателство, но с повече желание сме сигурни, че ще успеете да им намерите правилното и удовлетворяващо предназначение.

  1. Играчки за пошляпване

Леките удари с малък камшик или пляскалка са възбуждащи за доста хора. Ако до този момент не сте опитвали, можем да ви кажем, че е крайно време. Не се притеснявайте, не става въпрос за нанасяне на удари със сериозна сила. Идеята на тези играчки е да разпалят желанието и да увеличат възбудата. Ако усетите, че това ви носи истинска наслада можете спокойно да разгледате специализираните продукти в категорията с BDSM секс играчки.

  1. Играчки за ползване от двамата партньори

Това е повече от интересно предложение, защото и двамата участници ще имат възможността да се насладят на играчката и то по едно и също време. Може да изберете двойни вибратори или играчки, които проникват в единия партньор и едновременно с това стимулират другия. Всичко зависи от вас и няма да сбъркате ако спрете вниманието си именно на тези продукти.

  1. Еротично бельо

Ако смятате, че еротичното бельо се ограничава само до секси костюмите на медицинска сестра или ученичка, ще ви кажем, че няма как да грешите повече.

Тук ще намерите така възпламеняващите специални облекла за секс. С тяхна помощ ще изглеждате като богиня, за да може любимият да се наслади на всяка част от тялото ви и в същото време да усещате ефирната дантела и тюл да обгръщат тялото ви.