Излезе още един сайт за новини от Бургас

Бургаските електронни медии имат нова конкуренция, тъй като се появи още един сайт, който запознава гражданите на Бургас с последните новини от града и черноморието. Новинарската платформа, която вече работи, ще предлага вести от водещи източници и медии, като цитира техните публикации. Ще се събира най-актуалната информация и ще се предлага на посетителите.


За какво ни информират в сайта Burgas me?

Още сега може да влезете в https://burgas.me чрез браузъра си, за да разгледате съдържанието. Вие ще попаднете на раздели за Бургас, за кмета, за Черно море, за спорт, за икономика и имоти. Всички публикации са проверени, тъй че няма да попаднете на поредните “жълти“ статии, а ще можете да разберете истината относно живота на бургазлии и близките градове и села.

Любителите на спорта също имат повод да тържествуват, тъй като за тях, са отредени горещи вести от света на футбола, баскетбола, волейбола, тениса и още спортове. Всички статии идват със снимки и може да видите техния източник, който да отворите за допълнителна информация. Още в този момент има много желаещи да използват платформата и да се запознаят с нея отблизо.

В случай че се интересувате от сериозни теми като икономика и имоти, има какво да прочетете в тези раздели. В тях се разглеждат всякакви интересни вести, които биха могли да ви бъдат полезни. Съдържанието се обновява най-редовно, тъй че ще намирате само нови публикации. Разбира се, има и архив, в който може да се върнете назад, ако сте пропуснали нещо важно.

Повече за дизайна и интерфейса на Burgas me

Ако погледнем към дизайна на Burgas me ще установим, че той е направен майсторски. Сайтът предоставя лесен интерфейс, тъй като можете да откриете всичко, което ви интересува с няколко движения на мишката. Порталът има главно навигационно меню и различни раздели, из които може да сърфирате. Вие може да смените фона от бял на черен, ако така ви допада повече.

Не на последно място е подготвена и мобилна версия, която можете да активирате от телефони и таблети с операционни системи Android и IOS. Мобилният сайт притежава адаптивен дизайн и се нагажда, според вашето устройство. По този начин ще четете новини, където и да се намирате.

Заключителни думи

Това не е поредният новинарски сайт за Бургас. Тук ще попаднете на актуални вести, които ще ви бъдат поднесени от оригиналните медии в града и не само. Бургазлии имат на разположение платформа, която ще им бъде истински полезна. Ние ви желаем приятно четене и всичко хубаво.