Типове стойки за балони – какво да изберем

Балоните са неизменна част от организацията на всяко едно парти. Независимо дали празнувате нечий рожден ден, годишнина, повишение и чествате друг важен за вас повод, балоните ще придадат онзи празничен вид, който си представяте.

И докато всеки човек, който организира парти, знае колко важна роля играят балоните, не всеки ще може да се досети защо крайният резултат не е онова, което си е представял, когато е започнал да се занимава с декорацията.

Как да постигнем резултата, на който се надяваме

Стойките за балони могат да имат различна форма, размери и като цяло да крият в себе си много различни типове замисъл, но едно нещо е неизменно – без тях няма как да постигнете крайния резултат, към който се стремите.

Именно стойките за балони ви позволяват да оформите подредбата на балоните, независимо дали се опитвате да направите някаква по-сложна фигура с тях или просто искате да ги оформите под формата на “букет”.

Стойките за балони са онова, което ще ви позволи да постигнете крайния резултат, на който се надявате (различни видове стойки за балони можете да разгледате на страницата на Dara.bg).

Какви видове стойки за балони се предлагат

В търговската мрежа можете да откриете три основни вида стойки за балони. При организиране на парти можете да заложите на всеки един от тях по отделно, но също така можете да ги съчетаете и едновременно за да постигнете по-голямо разнообразие.

1. Тип тежести

Най-обикновения вид стойка за балони е от типа тежест, която просто има за цел да позволи на балоните с хелий да стоят на мястото си, вместо да излетят към тавана на помещението. Те са и най-евтини като цена.

2. Тип “букет”

Стойката за балони от така нареченият тип “букет” има за цел така да прикрепи една или няколко връзки с балони, че да им придаде обем и форма. Балоните се оформят буквално като букет, който има център, периферия и връх.

3. Тип “арка”

Най-сложни са съответно стойките за балони от тип арка, които са устроени така, че да можете да подредите голям брой балони под формата на арка, през която да може да се минава или да се разположи нещо, което трябва да играе централна роля във вашето парти.