Избор на офис стол – практични съвети

Столове за офис на ниски цени

Дори и да чувствате като привилегия това, че работите в офис, то трябва да бъдете напълно наясно, че прекалено дългото стоене в седнало положение зад бюрото е на път да ви създаде множество проблеми, свързани със здравословното ви състояние. Ето защо нашият съвет е да се погрижите навреме за офис столът, върху който възнамерявате да прекарвате минимум 8 часа на ден, така че да не се налага след време да се лекувате и да страдате от болки, причинени от изкривявания, схващания, изтръпване и прочие.

Избирайки подобна мебел, то едни от основните неща, за които трябва да внимавате, са удобството и инвестицията. Първото, за което смятаме, че е редно да се погрижите, е да си определите бюджет, с който да разполагате. След като направите това, то съвсем спокойно можете да преминете към следващата стъпка, а именно да си отговорите на въпроса, свързан с комфорта и, по-конкретно, с функциите на самата мебел.

Какво трябва да знаем при избора на офис столове

Ако подът във вашия офис е от дърво, което е твърде често срещано явление, то имайте предвид, че столовете на колелца се явяват като негов основен враг. За да не се натъкнете скоро на неприятни и грозни следи по паркета, то ние ви съветваме да си закупите силиконова постелка, която да го предпази. Няма да е нужно да инвестирате кой знае каква сума пари, но пък за сметка на това ще престанете да се съобразявате и непрекъснато да мислите, че може да бъдете глобени, заради това, че сте повредили офиса си.

Необходимост е седалката да може да се регулира, тъй като всички знаем, че хората сме безкрайно различни и няма как двама колеги да бъдат с едни и същи физически данни. За да си създадете максимални комфорт и удобство на работното място, то не пропускайте да инвестирате в покупката на стол, чиято седалка подлежи на регулиране. В случай, че вашият работодател се е заел с отговорната задача да ви подмени обзавеждането, то вмъкнете това като едно от основните си искания.

Столове за офис на ниски цени
Онлайн магазин за комфортни мебели за офис https://antares-bg.net/

Опората за гърба е с фундаментално значение за това как ще се чувстваме по време на работа и след това. Ако вашата мебел не разполага с такава екстра, то бихте могли в краен случай да си закупите подходяща възглавничка, която да поставяте на гърба си, така че плешките ви да имат опора и да се чувствате наистина пълноценно, независимо от това, че сте твърде дълго време в една от най-опасните за здравето позиции, а именно седналото положение.

Само за момент ще се отклоним и ще ви напомним, че независимо от това какъв клас е вашият стол и колко удобен е той за своя притежател, то можем да ви посъветваме през 40 – 50 минути да напускате работното си място и да си правите кратка почивка от 5 минути. По този начин ще повлияете изключително добре не само на кръвообращението и наред с това ще спомогнете на мисловната си дейност.

Ако все още изпитвате известни колебания от къде да си закупите перфектните офис столове, то ние ви съветваме да посетите онлайн магазина Antares-bg.net, от където имате възможността да изберете качествено творение и то на изключително добра цена.